Apple vil mindske deres afhængighed af iPhonen

Apple prøver derfor at puste nyt liv i deres øvrige produkter, for at mindske deres store afhængighed af succes på mobilmarkedet.

Apple prøver så vidt muligt, at opruste sig med nye tiltag, som blev lanceret for leden sammen med de nye iPhones.

En ny og større iPad samt en opdateret udgave af deres TV-boks blev introduceret, men det tyder dog på, at de nye produkter kun havde en lunken modtagelse hos investorer og analytikere.

For netop iPhonen har fået så stor succes, specielt sidste år, at over halvdelen af Apples omsætning lige nu skyldes iPhonen. Sidste års lancering af de største iPhone-telefoner nemlig 6 og 6 Plus, viste sig at være den helt rigtige satsning eller løsning for Apple. De har fået slaget af iPhone-telefonen til at stige igen.

Den store udfordring for Apple kommer da også af deres egne genialitet. Da 63 procent af deres samlede omsætning og endnu mere af det betragtelige overskud, som i april-juni måned var på hele 71,4 milliarder kroner, kommer nemlig fra deres salg af iPhone-telefonerne. Apple vil rigtig gerne sørge for at deres andre produkter levere lige så store succeser som deres iPhone, og netop dette, var til at få øje på i præsentationen af de nye produkter.

For Apple-topchef Tim Cook valgte ikke iPhone 6S og 6S Plus, som værende den største begivenhed. Nej Tim Cook valgte nemlig at præsentere de nyeste tiltag fra Apple, nemlig opdateringen af TV-boksen og den store iPad som de vigtigste nyheder. Nyhederne om disse to blev fremlagt i slutningen af den to timer lange præsentation, som normalt er forbeholdt de vigtigste nyheder fra Apple.

Apple skal derfor stadig have fat i deres nuværende kunder, som allerede har en iPhone, når det handler om hvilke kunder der skal købe deres nyeste udgaver af iPhone 6S og 6S Plus. Det betyder også at rigtig mange skal have et helt nyt mobilabonnement, der matcher de forbedrede mobiltelefoner.

Er du en af dem, som gerne vil have fingrende i den nye iPhone, så kan der være en stor chance for, at netop dit data forbrug stiger. Det kunne man dokumentere hos de der købte iPhone 6 og ikke mindst iPhone 6Plus.

Du kan nemt finde frem til dit forbrug, hvis du tjekker det på din teleudbydernes hjemmeside. Her kan du hurtigt logge ind på ”Min side” hvor du kan se dit nuværende mobilabonnement, men også om dit forbrug stemmer overens med netop dette.

Det du dernæst kan kan gøre for at sammenligne, og finde det billigste mobilabonnement er at klikke dig ind på prissammenligningssider som telmodi.no. Her kan du finde et mobilabonnement, fra lige den udbyder du ønsker, og som stemmer overens med dit forbrug. Du kan ligeledes sammenligne alle mobilabonnementerne på det norske marked, på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *