Brudekjoler gennem tiden

Prøv at finde familiens gamle bryllupsbilleder frem. Først kommer du nok til at trække noget på smilebåndet, fordi det altid er sjovt at se tilbage på frisurer, farver osv. Men prøv så bagefter at kigge mere detaljeret på billederne. Se på brudekjolernes form, farve og detaljer. Du vil kunne se, hvordan brudekjolemoden har ændret sig gennem tiden, hvis du kigger på bryllupsbilleder fra flere generationer. Og prøv så at sammenligne med brudekjoler i dag. Både længde, farve, med og uden ærmer, blonder, krave og andre detaljer er helt anderledes nu end tidligere. Udviklingen og moden har især de kongelige brude være med til at præge. De har været med til at sætte linjen og inspirere tusindvis af kommende brude ikke bare i den moderne tid, men også i gamle dage. Det hele startede faktisk med Dronning Margrethe den 1. Hun sprængte kjolerammerne ved at bære en gylden brudekjole. Hun satte dermed skub i udviklingen og inspirerede til ny mode. Siden da har moden udviklet sig markant frem til i dag. Hvordan ser fremtidens brudekjoler mon ud? Det kan vi kun gætte på.

Brug fantasien

Selv om brudekjolen har skiftet udseende gennem de sidste århundreder, har den altid haft en vigtig rolle ved brylluppet i den eller den anden form. I dag skifter brudekjolen stadig udseende, og det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til stilen. Der er ingen regler for, hvordan en brudekjole skal se ud. Og det giver oceaner af muligheder. Nogle vælger den traditionelle hvide farve, som har været den mest populære farve de sidste 100 år i Danmark. Andre springer ud i cremefarvet, æggegul, rød eller endda sort. Men andre vælger også helt andre farver. Blonder er en af de nyeste tendenser og er et hit i alle aldre. Masser af vidde er også en populær detalje, som især de yngre brude elsker. Corsagetoppe vinder også mere og mere frem og giver din krop en skøn figur.

Design din drømmekjole

Har du tid, lyst og overskud til prøve kræfter med at designe en brudekjole? Hvis du kan sige ja til det, vil du ikke fortryde det et sekund. Når dagen står for døren, vil du elske at hoppe i din personlige brudekjole. Du vil bære den med et ekstra glimt i øjet og stråle af glæde. Den vil være med til at give dig en uforglemmelig dag med fantastiske minder. Efter brylluppet kan du nyde dit design, når brudekjolen hænger flot på en bøjle derhjemme. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan gennemgå din ønskeliste. Vi står også altid klar med råd og inspiration, hvis du har brug for det. Vi glæder os til at give dig den brudekjole, du drømmer om. Så snart du har bestemt dig for et design, sætter vi os til sybordet og får syet din perfekte brudekjole. Det bliver et specielt øjeblik, når du ser dit design for første gang. Du vil elske det og kan ikke vente med at bære den til dit bryllup!

Hos os kan du få specielsyet netop den brudekjole, som du ønsker. Kontakt os i god tid, så vi sammen kan gennemgå din ønskeliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *