Den bedste øloplukker på markedet

I denne artikel ser vi nærmere på den bedste øloplukker på markedet, og hvad der gør den til den bedste oplukker til at slå kapslen af flaskerne. Der kommer flere og flere forskellige slags øl på markedet fra et utal af mikrobryggerier, og brugen af den traditionelle øloplukker har derfor aldrig været vigtigere end nu. Trods alt, hvem gider at bruge en lighter eller et tandsæt til at åbne deres afkølede øl med, når det er så meget nemmere og sikrere med en god øloplukker?

Den bedste øloplukker på markedetDer er da heldigvis også et stort udvalg af forskellige øloplukkere på markedet, og nu om stunder skal man ikke lede længe efter en øloplukker, hvis man kigger efter den i supermarkederne, hos isenkræmmeren eller i indkøbscenteret. Derudover kan øloplukkere købes online hos specialistforretninger, som er dedikeret til at sælge oplukkere og proptrækkere i både klassiske og anderledes designs. Det er ofte en fordel at købe dem online, eftersom udvalget typisk er en del større end i supermarkedet eller i indkøbscenteret, hvor der oftest kun findes en til to modeller, og hvor kvaliteten ikke nødvendigvis er i top. Derudover slipper man for at bruge tid på at gå ned og købe øloplukkeren i forretningen, men får den leveret lige til døren.

Hvad gør en øloplukker god?

En øloplukker skal helst have et ergonomisk skæfte eller håndtag, som sørger for at man kan holde godt fast om den. Siderne på øloplukkeren skal være afslebne, så det ikke føles som om, at man er I fare for at skære sig på oplukkeren. Dette kan være tilfældet med meget billige øloplukkere, fordi der fra producentens side primært er fokuseret på masseproduktion i stedet for kvalitet for at holde priserne nede.

Den gode øloplukker er være fremstillet af gode og solide materialer, så man kan have glæde af den mange år fremover. Sådanne materialier er typisk rustfrit stål, men kan også plastik. Det er I orden, hvis øloplukkeren er fremstillet af hård og stærk plastik, men problematisk hvis plastikken er af så dårlig kvalitet, at øloplukkeren knækker efter kort tid I brug! Derudover er plastik ikke just det mest æstetiske materiale, som en øloplukker kan være fremstillet af.

Hvis øloplukkeren er fremstillet af materialer i mindre god kvalitet som for eksempel nogle typer jern, kan man slet og ret risikere, at oplukkeren ruster i brug, eller at dens tænder slides ned. Derved bliver det væsentligt sværere at åbne dine næste flasker øl!

De flotteste og bedste øloplukkere er da også fremstillet i rustfrit stål og er eventuelt blevet forkromet eller forniklet. Derudover kommer nogle øloplukkere forsynet med skæfter af ædeltræ som ibenholt eller mahogni, som giver dem det rustikke og klassiske look. Nogle ikoniske og velkendte øloplukkere er eksempelvis Georg Jensens Øllefant, Steltons cylinderformede øloplukker udformet i rustfrit stål eller Alessis øloplukker med proptrækker, som er udformet som en farverig papegøje.

Den bedste øloplukker på markedet afhænger ikke kun af, hvorvidt dens funktionalitet er pålidelig eller ej, men også af selve formålet med øloplukkeren. Med andre ord, hvad skal den primært bruges til? Er formålet kun at kunne åbne øl og sodavand? Eller må øloplukkeren også godt se lidt pæn og eksklusiv ud? Skal den være en investering, som kan holde en livstid, eller måske endda kunne være en arvegenstand? Skal det være en sjov og anderledes øloplukker, som eventuelt kan bruges som en practical joke overfor en af dine venner? Eller er formålet at kunne få dit firmalogo printet på øloplukkeren, så den kan bruges som reklamegave?

Dette er mange spørgsmål – og heldigvis findes der på markedet øloplukkere til alle formål. Hvor en isenkræmmer eller et indkøbscenter ville kunne skaffe nogle af disse øloplukkere og dermed kunne dække nogle af de nævnte formål og behov, så skal man dog være forberedt på at betale væsentligt højere priser, end hvis man købte sine varer online i en specialiseret webshop. Så hvilken øloplukker, der er den bedste på markedet, afhænger derfor helt overordnet af kvaliteten og prisen, men også hvad man reelt skal bruge den til. Som vi har set, så kan formålene være mange, men mulighederne for at få den helt rette øloplukker er heldigvis også gode.

Til de mange hyggelige stunder med din næste øloplukker og i dine venners gode selskab : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *