Din næste eller måske første kassevogn

kassevogn

Er du håndværker og har du din egen virksomhed? Eller arbejder du i restaurant branchen og foretrækker du at købe selv ind? Uanset hvad så har du brug for en rummelig, samtidig en økonomisk kassevogn, der også er driftsikre. Din kassevogn skal være rummelig, for at transportere for eksempel værktøj og andet nødvendigt materiale på de jyske veje omkring Vejle. Det er også vigtigt at den er økonomisk, både i pris nu og her, men også at den kan køre langt på literen – du tænker ikke kun på penge pungen men også miljøet! Din kassevogn skal være driftsikre, da personale og personlig sikring er noget du vægter højt.

En kassevogn er ikke bare en kassevogn – de små detaljer er vigtige for både de store virksomheder med flere ressourcer men de små detaljer er ligeså vigtige for de små virksomheder. Kilstrup og Fuhlendorff i Vejle har et salgsteam klar til at snakke med dig om dine ønsker og behov. Sammen vil I finde den bedste løsning lige netop til DIN virksomhed.  Er det kassevogn eller varevogn eller er det erhvervsbiler du har brug for? Salgsteamet fra Vejle er klar til at hjælpe dig med vejledning, sammen vil I finde ud af hvad du præcis søger – hvilke type vognbil er bedst for dig og dit erhverv.

Skræddersy din egen løsning

Kilstrup og Fuhlendorff har en erhvervsmodelprogram, der hjælper dig med at planlægge din helt egen løsning til din egen virksomhed. Du vil blive mødt at glade medarbejdere der har dig i centrum, du vil blive lyttet og få vejledning og du bliver ikke sendt hjem – før dit problem er løst J

Du vil møde medarbejdere i Vejle, der er bevidste om, at ikke alle erhvervsvirksomheder har samme behov. Derfor vil du også se et hav af tilbud af kassevogne og varebiler. Du vælger så helt selv. De forskellige varevogne og kassevogne har for eksempel forskellige læssevolumen – derfor er det vigtigt du får den rigtige vogn, der passer dit erhverv. Du vil få hjælp under hele købsprocessen. Du vil også få hjælp til at sælge den gamle – det kan være svært at skille sig af med.

Hvis skaden skulle ske så stilles der gerne en lånebil til rådighed – Kilstrup og Fuhlendorff vil kun hjælpe og gøre din til tider stressende erhvervsliv lettere.

Står du og mangler en ny kassevogn eller skal de gamle skiftes ud med nyere modeller, der er mere økonomiske, større og rummelig og har et mere moderne look. En god kassevogn er en vogn med god plads, men hvordan defineres god plads? Erhvervsfolk har hver sin forklaring på hvad god plads er – forklaringen afhænger af ens eget behov og erhverv. Derfor kan du med Kilstrup og Fuhlendorff i Vejle skræddersy dine løsninger til dine behov. Du og dine interesser vil være i centrum under hele forløbet – der vil blive lyttet til dig og du vil så herefter få den helt rigtige tilbud der passer dig og din virksomhed. Kilstrup og Fuhlendorff i Vejle vil kun hjælpe dig videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *