Et wordpress webhotel der ordner det hele selv

Som virksomhedsejer, så er du nok ikke i tvivl om, at det er vigtigt at have en hjemmeside. Det har du fået fortalt en million gange og det er derfor ikke en tvivl om, hvor vigtigt det er at have en hjemmeside, men måske mere en frygt om, at man gør noget forkert, som holder dig tilbage. Der er nemlig mange virksomheder som stadig ikke har en hjemmeside og ofte er den eneste årsag, at de ikke har råd til at få lavet det professionelt og heller ikke aner, hvordan de skulle gøre det selv. Det var måske en reel undskyldning for 5-10 år siden, men det er på ingen måde en okay undskyldning i dag, da det på ingen måde er så svært, som folk tror. Det har måske ikke så meget vægt, når det kommer fra personer, som allerede har erfaring med det, men det bliver kun nemmere for hver dag der går. Der findes mange guides på internettet, som kan hjælpe dig igennem det helt grundlæggende, så det er faktisk ikke så kompliceret, som mange går og frygter. Men hvordan sørger man så for, at det bliver så nemt som overhovedet muligt?

wordpress-hjemmeside

Den nemme installation

Hvis du gerne vil have en hjemmeside til din virksomhed, den lokale klub eller bare nabolagets kageordning, så er det bedste du kan gøre at skaffe dig et wordpress webhotel. Det skal man dog lige forstå hvad er først. WordPress er et system, som kan styre din hjemmeside for dig. Det gør det muligt at lave en hjemmesiden uden overhovedet at være i nærheden af noget, som minder om programmering. Et webhotel er der hvor hjemmesiden befinder sig rent fysisk. Når man har et wordpress webhotel, så er det altså en hostingydelse specifikt rettet mod folk, som bruger wordpress. Kombinationen af disse to ting gør, at det er vanvittigt nemt at installere og få op at køre. Du kan have en hjemmeside kørende og klar med blot et enkelt klik, hvis du har det rette WordPress webhotel. Det er så nemt, som det overhovedet bliver, så der er i praksis slet ingen undskyldning for, at man ikke har en hjemmeside. Fordelene er simpelthen for mange til, at et enkelt klik skal afskrække dig fra at få flere kunder i butikken.

Nem i drift

Det er endda så smart, at det ikke kun er installationen er nem. Mange har en frygt om, at når det bliver installeret nemt for dem, så får de alligevel ikke brugt det, fordi det er svært at bruge. Et wordpress webhotel er lige præcis det modsatte. Her er der nemlig ikke nogle bøvlede processer eller en masse kode, som man skal læse igennem for at forstå konceptet, men blot et nemt og brugervenligt design, så man kan gøre lige præcis det man gerne vil med sin hjemmeside uden at det kræver nogen teknisk erfaring. Den er altså så nemt i drift, som nogen hjemmeside kan være. Så se at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *