Få en tjekket stil med Anna Field sko og støvler

smarte støvlerMode er et underligt begreb, og der er mange, der ikke rigtig kan finde ud af, hvad tidens mode er, for det er jo noget, der hele tiden forandres, og man kan ikke pege på en bestemt ting og sige, at det er essencen af moden lige nu, for har man først sagt, at det er essencen, så er det ændret i samme øjeblik, som man siger det, for mode er noget, der er dynamisk, og man kan aldrig sådan rigtigt holde fast på det.

Men man kan alligevel ret præcist sige, hvilken modestil det er, der præger tiden, og når man har sagt mode, så har man også sagt sko og støvler til kvinder.

Kvinder elsker tøj, men det er særlig nogle bestemte ting, som appellerer specielt til kvinder, og det er blandt andet sko og støvler, der har et bestemt tække overfor kvinder.

Der er for eksempel rigtig mange mænd, der mener, at deres kvinder har alt for mange sko og støvler stående derhjemme og samler støv, fordi de har så mange par, at de aldrig kan få taget sig sammen til at få dem alle sammen brugt.

Det er en meget udbredt forestilling hos mænd, men det er jo langt fra altid, at den forestilling er sand. Men i nogle tilfælde er det sandt nok, og dette skyldes ofte, at kvinder køber et par sko eller støvler, som de alligevel ikke er fuldt ud tilfredse med alligevel, når de kommer hjem og lige tænker over det og ser på dem et par gange mere. Det er så der, at skoene bare kommer til at samle støv i et skab, fordi kvinderne ikke synes, at skoene var så pæne alligevel.

Dette er en skam, og det er noget, som man bør lave om på. Man kan vælge forskellige muligheder, hvis man vil komme dette ”problem” til livs. Den ene mulighed er, at man skal få kvinder til at levere de sko, som de ikke bruger tilbage til butikken, hvor de købte dem, eller også skal de levere dem til en genbrugsbutik eller til nødhjælp, sådan så der er nogle andre, der få gavn af dem.

Den anden mulighed er, at man bare kan købe nogle stilsikre sko eller støvler fra første færd, og det er lige præcis denne mulighed man vælger, hvis man vælger at købe Anna Field sko og støvler. Sko og støvler fra Anna Field er nemlig meget stilsikre, og det er næsten ligegyldigt hvilken vej moden går, så går disse sko og støvler ikke så let af mode, for det er i stor stil klassisk design, som bliver prioriteret meget højt, men samtidig er der også nogle moderne præg, sådan så det bliver en god mikstur af det klassiske sammen med det moderne. Dermed er det næsten umuligt at stille et par sko eller støvler fra Anna Field ind i skabet for at samle støv, for dem bliver man altså glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *