Få mobilt bredbånd og gør det muligt at arbejde over hele verdenen

Bredbånd

Det er efterhånden umuligt at kunne holde et land lukket. Det skyldes altså den stigende globalisering, der har gjort at det meste af verdenen er i en stor forbindelse. Der er mange grunde til denne udvikling, men der er ingen tvivl om, at der er en ting, der især har haft indflydelse på denne globalisering. For vi har i mange 100 år transporteret varer på tværs af landegrænser, og der har da også være møder og samarbejder mellem de forskellige lande førhen. Grunden til at globalisering er blevet så ekstrem skyldes nemlig en ting, der, da den kom ud, blevet spået til at være en dille, der inden for det næste stykke tid ville forsvinde. Dog har der aldrig blevet spået mere forkert. Det er nemlig internettet, der ligger til grund for denne kæmpe globalisering. Internettet, der så lyset for omkring 20 år siden. Det blev netop set til at ville forsvinde inden for et par år, men det er efterfølgende kun blevet videreudviklet, og det er så godt som umuligt at undgå internettet. Der er ingen tvivl om, at der er nogen, der bruger det i langt højere grad, men alligevel skal der en seriøs anstrengelse til, hvis man ønsker fuldstændig at undgå internettet. Det er især den nyere generation, der har været med til at puste til ilden for at dette internet forsat skal vokse og udvikle sig. Det er i virkeligheden grunden til at unge mennesker over hele verden har jokes p tværs af lande i gennem ting såsom memes. Dette er absolut med til at sørge for, at fremtiden ser en del lysere ud. For det er netop humor, der er håbet for, at man i en senere tid vil kunne finde enighed på tværs af lande. Internettet er også med til at skabe en mere ens diskurs bland den yngre generation, og det er muligt at diskutere med hinanden ved hjælp af mobilt bredbånd. Det gør det nemlig muligt at lave et aktivt demokrati over hele verden, hvor man kan diskutere forskellige emner, og dermed også gøre det muligt, at alle får mulighed for at dele deres oplevelser og holdninger.

Mobilt bredbånd gør det nemmere at passe familie livet

Dog gør denne globalisering det også langt mere almindeligt, at familiens arbejdsliv er spredt udover hele verdenen. Derfor kan det også være svært at passe sit familieliv ordentligt, da man trods alt ønsker at kunne kommunikere sammen. Dette har førhen været nærmest umuligt eller ekstremt dyrt, men med mobilt bredbånd kan man nu snakke med familiemedlemmer over hele verdenen både i telefon og på video. Dette er altså med til at styrke familielivet i en globaliseret verden.

Med mobilt bredbånd vil verdenen forsat blive mere forenet

Det ser umiddelbart ikke ud som om, at denne hype omkring internettet vil stoppe lige foreløbigt, mest af alt fordi, der nu er så mange ting, der er baseret på internettet, samt at de kommende generationer er så afhængige af dette koncept, at det ville være næsten umuligt at fjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *