Find opskrifter på lækker, proteinrig mad

Proteiner er kroppens byggesten. De er en vigtig kilde til opbygning af kroppens celler, væv, hormoner, antistoffer og enzymer. Proteiner indeholder aminosyrer som kroppen ikke selv kan danne, og de skal derfor tilføres igennem maden. Derfor er det vigtigt, at vi får protein nok igennem vores kost. Proteiner findes typisk i kød, fisk fjerkræ og mejeriprodukter. Da mange vegetarer og veganere ikke spiser disse fødevarer, kan der være andre kilder, de må ty til for at få protein nok. Og det kan sagtens lade sig gøre. Vi har fundet en række kilder til opskrifter på lækker, proteinrig mad til både veganere, vegetarer og altspisende mennesker.

Soy4You – mad med kød, uden kød

Soy4You har specialiseret sig i Sojaprodukter, der kan erstatte kød. Produktet hedder Sojagranulat, og består af 100 % sojabønner. Granulatet kan tilføres din chili con carne, spaghetti bolognese, lasagne, eller andre retter, hvor du normalt skulle bruge hakket kød. Soy4You har også selv en masse kreative opskrifter på lækker, proteinrig mad med sojagranulat. Der er blandt andet krebinetter, asiatisk nudelsuppe, fyldte portobellosvampe og meget mere.

I Form – fitness-opskrifter til de aktive

Fitness-magasinet I Form giver også en lang række bud på lækker, proteinrig mad. På deres hjemmeside kan du, foruden tips og tricks til træning finde alt lige fra opskrifter på sunde snacks og morgenmad til proteinbarer og superfood. Du kan finde tips til gode proteinkilder, men der er også hjælp at hente, hvis du leder efter tips og tricks til at holde den slanke linje.

Gå på opdagelse

At spise godt med protein behøver altså ikke være kedeligt. Der er masser af inspiration til lækker, proteinrig mad at finde derude. Og man behøver ikke at lede længe. Prøv selv at kig – og bliv inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *