Giv dit hus en hyggelig atmosfære med stråtag

tag strå

Der er mange forskellige stile at bygge et hus eller et sommerhus. I en lang række år har det dog været meget populært at bygge moderne og funktionelle huse. Disse bygninger er kendetegnet ved at have et meget minimalistisk udseende, med store vinduespartier og åbne rum. Denne type af boliger kan dog for mange også komme til at virke kolde og upersonlige. Derfor er der mange nybyggere, der er begyndt at søge mod mere gammeldags måder at bygge hus på. Det kan man gøre ved at bygge huset i varme farver, som orange mursten, i stedet for at bygge i beton. Dette kan give huset mere autencitet, og skabe en hyggelig stemning.

En anden måde at bevæge sig væk fra den minimalistiske stil, er ved at at lægge et anderledes tag. De fleste tage bliver idag lavet af almindelige tagsten, da det både er pænt og funktionelt. Mange er endda gået fra at have stråtaget på deres gamle hus lavet om til tagsten, da det øger sikkerheden i forbindelse med brand. Idag er man dog nået så langt med udviklingen, at det er blevet meget mere sikkert at have stråtag på sin bolig. Denne udvikling har gjort, at mange vælger at søge tilbage til det originale og pæne tag, der med garanti giver huset et hyggeligt og varmt udseende.

Vi anbefaler Dantæk, hvis du skal have skiftet dit gamle stråtag

Led efter erfarne håndværkere, når du skal have et stråtag

Når du skal have lavet et stråtag til din nye bolig er det vigtigt, at du leder grundigt efter de mest erfarne håndværkere. Da denne type af tag ikke længere er så almindeligt, er det nemlig ikke alle nyere firmaer, der har samme erfaringsgrundlag. De ansatte tømrere, murere og tagtækkere kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du brænder inde med i løbet af byggeprocessen. De kan hjælpe dig med at vælge den rigtige type strå, De kan endvidere vurdere, hvilket materiale der er bedst at brandsikre dit hus med, så sikkerheden altid er i top. For mange firmaer er det nemlig yderst vigtigt, at kunderne føler sig så trygge som muligt ved deres nye tag.

Det er særligt blevet meget populært for sommerhuse at få lavet et stråtag igen. Der er for eksempel mange sommerhuse ude ved populære feriesteder som Blåvand, som kræver regelmæssig vedligeholdelse af deres tag. Er husene meget gamle, har de også godt af at få lagt et helt nyt stråtag, hvis det gamle er blevet slidt, eller at brandsikkerheden er forældet. Derudover er det blevet meget populært i områderne udenfor Kolding og Aabenraa, at bygge nye huse med denne type tag langs fjorden eller kysten. Her er der nemlig et stort marked for boligsøgende, der leder efter et mere autentisk og familievenligt udseende på deres hus. Tagtækkerne rundt omkring i landet er derfor meget fleksible, når du skal have hjælp til at lægge nyt tag eller renovere det gamle på din bolig, idet interessen er spredt over store dele af landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *