Har I fortjent en miniferie?

ferie

En miniferie kan der altid presses ind i en pakket kalender og kan den ikke, så er der så meget desto mere grund til at få skabt et hul og komme lidt væk hjemmefra og få slappet af.

Miniferier er kun af nogle få dages varighed, men selv kort ophold væk fra hverdagens rumle, kan gøre et stor forskel på vores livskvalitet og velbefindende. Skal man på miniferie er det smartest at vælge en destination, der kræver et minimum af transporttid, så udnyttes de får dage bedst. Et rart sted i Jylland ligger lige til højrebenet at vælge til en miniferie, især Vestjylland er perfekt til et mindre ophold, ikke bare fordi her er rart at være, men også fordi naturen har en ganske særlig karakter, der virkelig gør godt for både en stresset krop og sjæl at opholde sig i. Intet sted i landet kan man få ladet sine batterier bedre op. Tag på byferie i Holstebro eller Ringkøbing og bliv forkælet med luksus og lækker mad. Eller bo helt tæt på bølgernes brusen i et af de mange fine sommerhuse helt tæt på hav og fjord. Vestjylland er både for par der vil have ro og tid tid hinanden, men bestemt også til ferier med flere generationer, hvor børnene sætter takten.

Ungerne vil elske en bondegårdsferie i Jylland

Miniferie kan også være bondegårdsferie og her er tale om et koncept, der virkelig appellerer til børnefamilier. Mange forældre føler af og til at en ferie kan være endnu mere anstrengende end hverdagen, når der er børn, der kræver underholdning og aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften. Her er bondegårdsferie genialt. Forældrene får den landlige ro og idyl og børnene har nok at tage sig til i de trygge og spændende rammer, som en bondegårdsferie tilbyder. Her kommer ingen til at kede sig et minut og der er som regel en god flok nye legekammerater på stedet. Børnene får på samme tid en god og basal viden om dyr, livet på landet og naturen i det hele taget. En viden og nogle gode erfaringer de tager med sig hjem til byen og har stor glæde resten af livet.

Man kan komme på bondegårdsferie i hele Jylland, både som miniferie men også som ophold af lidt længere varighed på typisk en hel uge. De forskellige gårde der arrangerer bondegårdsferie tilbyder forskellige produkter, men overordnet er der garanti for masser af dyr og opgaver omkring pasning af disse, flot natur, fællesskab, leg og god bespisning.

Book miniferie og bondegårdsferie i Jylland på nettet

Gør noget godt for jer som par eller familie og bestil en miniferie eller en bondegårdsferie i Jylland. Tag en pause fra den daglige trummerum og kom ud og skab nogle minder sammen. En skøn overraskelse til partneren eller børnene. Det gøres på let online og det betaler sig at være i god tid, især hvis det gælder de populære bondegårdsferier, der kun foregår i en begrænset periode af året og med grænser for antallet af gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *