Køb dit bomuldsgarn hos woolspire.com

Hos woolspire.com kan du få det eftertragtede bomuldsgarn fra Mayflower. Det klassiske, men populære bomuldsgarn fra mærket Mayflower er velegnet til at strikke alverdens smukke sager. Du kan strikke alt fra en sød trøje til flotte tæpper. Mayflowers bomuldsgarn giver dig rige muligheder for at eksperimentere frem og tilbage i en større mængde af flotte farver. Mayflowers bomuldsgarn kan nemlig fås i hele 41 fede, fantastiske og flotte farver. Så om du har i tanken om at strikke en lækker trøje til vinteren i en mørk farve, eller om du vil strikke en lækker vest i sommerfarver, så skal du ikke holde dig tilbage. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Bomuldsgarnet fra Mayflower består af 100 % bomuld, derfor er der intet med småt. Dette bomuldsgarn kan klare en strygning ved helt op til 150[Equation]. Bomuldsgarnet har en løbevægt på hele 170m, og vejer kun 50g. Det gør altså dette bomuldsgarn yderst lækkert, når det er så langt og vejer ingen ting. Til dette bomuldsgarn anbefales der en pindestørrelse på 3,00 – 3,50 mm eller 4,00 – 4,50 mm.

mayflower garn

Bomuldsgarn fra woolspire.com

Du skal købe dit bomuldsgarn fra Mayflower hos woolspire.com, fordi du får det lækreste og det blødeste bomuldsgarn til ingen penge. Woolspire.com er en anbefalet hjemmeside, når du skal købe garnnøgler til dit projekt, og specielt bomuldsgarn, da de har et stort udvalg. Men woolspire.com har ikke kun et stort udvalg, når det kommer til bomuldsgarn, men også når det kommer til alle typer af garn. Det er ingen tvivl om, at når man klikker ind på woolspire.com hjemmeside, så kan man finde lige præcis det garn, som man leder efter. Og du kan være sikker på, at du kan få det garn, som du ikke kunne få andre steder.

Du skal købe dit bomuldsgarn fra woolspire.com, fordi de har en hurtig leveringstid på bare 1-2 hverdage, hvilket gør det rigtig nemt for dig med at komme i gang med dit projekt hurtigere. På deres overskuelige hjemmeside kan du finde guides til hver enkel garntype. Der vil være beskrevet maksimum antal grader, når du stryger, længden på garnet, hvad garnet indeholder, og hvilken pindestørrelse, som anbefales at bruge til lige præcis den garntype, som du har valgt.

Så sidder du med tanken om at strikke en lækker bluse til vinteren, så klik dig ind på woolspire.com hjemmeside, og find lige præcis den garntype, som du leder efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *