Krolf – en hyggelig hybrid mellem kroket og golf

tiger woods

Det er langt fra alle, der ved, hvad der tales om, når de hører ordet krolf. Men alligevel stiger denne finurlige lille sportsgren i popularitet Danmark over. Det må om nødvendigt skyldes de mange fordele, der er at nyde godt af, hvis man begiver sig ud i et spil eller flere. Det kan dog undre, hvad krolf rent faktisk er for en fisk. Ganske enkelt er det en form for idræt, hvor man – i store træk – bruger udstyret fra kroket og reglerne fra golf. Krolf er nemlig – navnet såvel som sportsgrenen – en krydsning mellem kroket og golf. Det spilles således med kroketudstyr, dog uden de velkendte buer, som bolden skal skydes igennem. Det vil sige, at man i krolf kun bruger køller og bolde. Dernæst gælder det så om, at få bolden i hul ved hjælp af køllerne, lige netop som i golf. Krolf er således et spil, der handler om at bruge sin præcisionsevne og koncentration, men på et mere overskueligt niveau, end man gør i golf. En vigtig fordel ved krolf er nemlig, at det er meningen, at alle skal kunne være med.

Mange timers sjov og samvær

Meningen med krolf er først og fremmest at have det sjovt og hygge sig. Og det indebærer også, at alle skal kunne deltage. Det vil sige, at både børn, teenagere og voksne, og også folk, der måske normalt ikke er så meget for spil eller særligt gode til at forstå de mange regler, der kan være, kan være med, når det er tid til et spil krolf. Krolf er en hyggelig hybrid mellem kroket og golf, hvor det handler om at have det skægt med dem, man holder af. Samtidig er det jo en god måde at få kroppen i gang, da man bevæger sig i løbet af spillet. Det er altså en ideel måde at hygge sig og bruge kvalitetstid med sine kære, mens man samtidig får bevæget sig og trænet sin koncentrations- og præcisionsevne. Der er således mange fordele ved at have denne type idræt som fritidsbeskæftigelse, og derfor er det ikke underligt, at krolf stiger stødt i popularitet blandt danske familier og venner.

Skaf Krolf udstyr via nettet

Det er de færreste, der nogensinde har hørt om en Krolf butik. Men det er faktisk ikke så svært at få fat i krolf udstyr, som man måske går og tror. I dag er det jo så dejligt nemt, at man kan købe alt mellem himmel og jord via internettet – og dette gælder så sandelig også for denne finurlige hybrid mellem kroket og golf. Ønsker man at anskaffe sig et sæt køller, nogle bolde eller andet tilbehør og udstyr til krolf, er der rig mulighed for at finde det på nettet. Der er også hjælp at hente online, hvis man skulle have problemer med reglerne. De kan nemlig også hentes online. Endelig er der også information om stævner og lignende på internettet. Så er man interesseret i krolf, er internettet et godt sted at begynde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *