Møbler til alle tider


hygge område

Vores indretning fortæller en helt masse om, hvem vi er. Der er i boligen, vores private base, at personligheden for alvor får lov til at træde frem. Der er dog stor forskel på, om man lige er flytte hjemmefra og har netop har bygget sin første rede eller om man er ældre, med mere erfaring og flere midler at gøre godt med. Uanset alderen, så glem ikke at lege og eksperimentere lidt i dit hjem. Flyt rundt, køb nye ting, mal med andre farver. Det er dit sted og her er det kun dig der bestemmer, hvad der skal fyldes i rammen og hvilket udtryk der skal være. Et flot hjem er ikke mere moderne eller højtideligt, end dem der bor og lever i det. Det tager sin tid, at skabe et smukt og funktionelt hjem. Det er et spændende projekt, som man sagtens kan arbejde med og videreudvikle hele livet igennem.

Køb klassisk kvalitet

Boligens størrelse og rumfordeling, udstikker både mulighederne og begrænsningen i din indretning. Økonomien har naturligvis også noget at sige, men selv med et mindre budget, kan man sagtens komme til at bo med god stil og personlig charme. Boligblade og indretningsprogrammer kredser meget om dyrt design, men med lidt kreativitet kommer man meget langt.

Tænk fornuftigt, når der skal købes ind. Gå efter gedigne klassiske møbler af en god kvalitet i rene materialer, frem for masseproduceret discount, som har en kort levetid. Brugte møbler i god stand, kan tit findes til fine priser, men sørg gerne for også at have noget helt nyt og moderne, så boligen ikke ender med at ligne en marskandiser butik. Balancen her er hårfin, så gå forsigtigt frem og styk langsomt møbler til dit hjem sammen, hvis det er muligt. Vær ikke bange for at blande nyt og gammelt. Ældre møbler har tit en charme og kvalitet, som nye møbler slet ikke kan hamle op med og kan sagtens have et moderne udtryk.

Her finder du dine nye møbler

Det kan være yderst fornuftigt, at ruste sig med lidt tålmodighed og sætte tid af til at spare op eller lede efter det helt rigtige. Brugte møbler, er som før nævnt, en oplagt mulighed, både hvis midlerne er små eller hvis man gerne vil finde unikke ting, der ikke ligner det alle andre har. Slå til, når andre skal af med deres fejlkøb eller gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Se meget kritisk på slitage, noget kan man nemt selv klare med lidt sandpapir, olie og måske en klat maling, men andet er svært at redde. Slidte polstrede møbler er svære at få pæne igen, de skal forbi en professionel møbelpolstrer og det er bestemt ikke billigt. Overvej derfor nøje om en ombetrækning kan betale sig.

Helt nye møbler i en god kvalitet, behøves ikke ruinere dig. Hold øje med udsalg i møbelforretninger som Nice Home og brug også nettet til at sammenligne priser på de møbler, som du gerne vil have fat i. Konkurrencen mellem møbelforretningerne er stor og det er afgjort til kundernes fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *