Nissan Ringsted og Sorø

nissan rat

Vil du have en bil i den bedste kvalitet til den bedste pris? Så skal du overveje at investere i en Nissan. Ved ingen anden bilfabrikant forenes japansk sans for kvalitet og teknik med det bedste fra den europæiske design tradition. Disse egenskaber gør en Nissan til den bedste bil det kræsne publikum der kun vil have det bedste- og desuden gerne have mest muligt for pengene nu hvor de er i gang med at skulle investere i en bil.

Nissan er miljøvenlige og pålidelige biler

Som en af de store japanske bilproducenter er Nissan kendt og elsket verden over. De fleste mennesker ser Nissan biler hver dag, uden at de nødvendigvis tænker over det. Men det er ikke blot et af Japans største bilmærker, det er også en af verdens største producenter af biler og Nissan sælger biler over hele verden. Her er i Danmark især kendt for sine store urbane firehjulstrækkere, Nissan Qashqai, den er en blanding af flere forskellige slags biler i en, der er designelementer fra en stationcar, en offroader og en coupe, disse fællestræk i en bil, har været med til, at gøre Nissan til en stor spiller herhjemme i Danmark og det er blandt landets største og mest populære mærker. Men Nissan er ikke kun kendt for deres store Hybrid bil, de har også i mange år været førende indenfor udviklingen af el-biler og deres elektriske bil Leaf er blandt de mest solgte el-biler i hele verden. Leaf var også den første serieproducerede el-bil der helt fra bunden fra tænkt og designet som en el-bil og derfor har en også en meget højere komfort og rækkevidde i forhold til andre el-biler i denne klasse for helt små biler.  En af de helt store fordele ved en Leaf er at du kan oplade den hjemme i garagen om natten mens du sover. Dens rækkevidde dækker mere end rigeligt hvad en normal person har brug for i løbet af en dag, og ved at sætte den til opladning om natten er den klar næste morgen til at fragte dig rundt.

Køb din Nissan ved den lokale forhandler

Hvis du er bosat i området omkring Ringsted eller Sorø, skal du helt klart købe din nye Nissan lokalt, på denne måde får du en bedste service. Du får den bedste service fordi den lokale forhandler ved hvor vigtige hans lokale kunder er og han eller hun vil gøre alt hvad de kan for at behandle dem godt, så de vender tilbage en anden gang for at købe en ny bil. En anden stor fordel ved, at have glade kunder er også at man på den måde får sendt en masse ambassadører ud der kan viderebringe de gode fortællinger om ens forretning til deres familie, venner og bekendte og på den måde sørge for at man får en masse nye kunder der kommer ind for at kigge og måske købe en ny Nissan af dig, og under alle omstændigheder får man en masse god reklame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *