Nyt job som tømrer

Tømrer

Hvis man har hele sin familien i én by, fx Køge, kan det være fristende at flytte hertil hvis man bor i Ringsted og dette kan man gøre i forbindelse med nyt job som tømrer.

Flyt job som tømrer og kom tættere på familien

Da han startede på sin tømrer uddannelse for mange år siden i Køge vænnede han sig hurtigt til, at være langt fra familien. Han fik sit liv i Køge og fandt venner der og blev hurtigt en del af nattelivet i byen og når han gik ned ad gaden var det sjældent at folk ikke vidste hvem han var. Det fik ham til at føle sig hjemme og han følte snart, at han havde en familie på størrelse med hele byen. Også under hans uddannelse når han var i praktik og kom ud og snuse til tømrer faget fik han snakket med lokalbefolkningen og så hvordan de boede og kunne indrette sit eget hjem efter dette og alt dette var meget lærerigt. Hans undervisere var alle sammen fra Køge og fortalte ham, at han burde blive i byen når han var færdiguddannet tømrer og han var altid enig og havde ingen tanker om at tage nogen som helst steder hen. Lejligheden i Køge havde han indrettet på baggrund af kærestens anvisninger. Hun vidste hvad hun ville have, og da hun havde fået ham, hvilket var den flotteste tømrer, som hun nogensinde havde set, havde hun kun ét ønske mere, og det var en perfekt lejlighed. Siden hun var lille havde hun altid haft en klar idé om præcist hvordan hendes lejlighed skulle være og hun fik sat sin tømrer kæreste i gang.

At lave sin kærestes lejlighed er helt fint hvis man er tømrer

Da han havde lært så meget om at være tømrer gik han straks i gang med at følge hendes anvisninger. Projektet trak dog ud og snart var han færdiguddannet tømrer og tog ud i Køge for at fejre. Her fik han af vide, at de fleste af de andre som også lige var blevet uddannet tømrere tog afsted til andre byer og havde ikke noget ønske om at blive i den by, hvor de var blevet uddannet. Det kom meget bag på ham da det var en mulighed han slet ikke havde set komme og han prøvede at overbevise dem om det modsatte. Stille og roligt kom han i tanke om den familie Ringsted han dengang for snart mange år siden havde forladt til fordel for denne nye, store, spændende by Køge, som var gået hen og blive hans hjem fyldt med hans nye familie. Han ringede sin familie op for første gang og informerede dem om, at han netop var blevet færdig som tømrer og de sagde mange gange tillykke. De spurgte ham om hvornår han havde tænkt sig at komme hjem og han svarede helt spontant, at nu hvor han var blevet færdiguddannet tømrer kunne han lige så godt flytte tilbage til Ringsted. Kæresten blev ikke glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *