Oplev verden

berlinmuren

Hvis du er en af dem der mener, at rejse er at leve, så er det nu du skal købe dine flybilletter til Berlin. Du kan komme til Berlin, og så kan du opleve byen. Det er en stor by, hvor der er mulighed for en masse forskellige ting, alt efter hvad man gerne vil. Hvis du er til shopping og godt kan lide at bruge din dag på at gå fra butik til butik, og kigge og prøve forskellige ting, så er det en rigtig god by, som du er kommet til. Berlin er en stor shoppe by, som er ideel hvis du skal have stillet din trang til shopping.
Det er ikke sikkert, at du bliver færdig med at shoppe, da der er mange forskellige butikker. Hvis du derimod hellere vil gå på café, så er der også rig mulighed for det. Der ligger mange forskellige caféer og restauranter i Berlin, og derfor er der også noget for enhver smag. Hvis du er mere interesseret i mad, i stedet for tøj, så kan du også bruge din dag på at besøge forskellige caféer og se hvad der bliver lavet de forskellige steder. Der er rig mulighed for at opleve en anden kultur end den man er vant til derhjemme.

Berlinmuren

Hvis du interesserer dig for historie, så har du muligheden for at tage ud for at se der hvor Berlinmuren engang har stået. Hvis du vil, har du muligheden for at rester af muren, så du kan opleve fornemmelsen for dengang den var oppe og delte øst og vest Tyskland fra hinanden. Hvis du er historie interesseret kan det være en rigtig god oplevelse, da det vil tage dig med igennem historien.
Der er også forskellige museer du kan opleve i Berlin. Du har muligheden for at tage på museer og se de ting du godt kunne tænke dig at opleve. Det skal være en god oplevelse for dig at rejse, og derfor skal du også lave nogle ting, som gør dig glad. Hvis du er interesseret i historie kan det være en idé at tjekke historiske seværdigheder ud, hvor det derimod kan være en idé at lave noget andet, hvis du ikke er interesseret i historie. Ferie betyder for det meste afslapning, og om afslapning foregår med besøg på museer, eller om det foregår i forskellige butikker, hvis du skal ud at shoppe. Hvis du bor i selve Berlin i din ferie, så kan du vælge om du vil gå ud at spise mad, eller om du vil købe noget med hjem, som du selv kan lave. Du kan også vælge en blanding, så du går ud at spiser nogle gange, men andre gange vælger at lave mad derhjemme. Hvis du vælger at gå ud for at spise, så kan du eventuelt bestille noget traditionelt tysk mad, så du får deres kultur med. Det skal være en rar oplevelse for dig, og derfor skal din ferie være god allerede fra starten hvor du bestiller dine flybilletter til Berlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *