Rodfræsning

Rodfræsning

Det kan være, at du en dag kigger over hækken ind til dine naboer og du vil være overrakset over at se en maskine du ikke har set før. Når du spørger dine naboer siger de med iver i stemmen, at de har fåbet besøg af en rodfræser

Rodfræseren hapser rub og stub

Du vil umiddelbart ikke rigtigt hvad det er dine naboer snakker om, men den store flotte maskine har med det samme vækket din opmærksomhed og du tænker om det mon er en form for plæneklipper, en hækkesaks eller lignende. Så forklarer dine naboer er det sidste nye når det kommer til haveudstyr i Taastrup, det er en havefræser. Sådan en sag kan bruges til at fjerne stubbe fra din have. Og når du tænker godt efter kan du da egentligt også godt huske, at dine naboer havde et stort egetræ som for få dage siden pludseligt var væk. Og nu giver det hele mening for dig, for stubben, ja den er der jo stadig, kan du se når du står og lurer videre på dine naboers have. Du er netop flyttet her til Taastrup efter at have boet i både København og Roskilde i mange år og i disse byer er du aldrig stødt på en maskine, som kan lave rodfræsning.

Lån en maskine til din egen rodfræsning

Du står og kigger ind i haven når maskinen går i gang og din nabo bestiger den store maskine som man skulle tro det var en drage. Også de lyde, som rodfræsningen adstedkommer er afsindige og du er imponeret. Ja faktisk er du så imponeret, at du straks noterer det navn der står på siden af rodfræsningsmaskinen og også telefonnummeren noterer du. Det store kirsebærtræ, som din partner ellers er så vild med, tænker du må lade livet under rodfræsningsmaskinen. Dette tænker du udelukkende af den grund, at du ønsker at stifte bekendskab med rodfræsning fra første paket. For at se rodfræsningen i naboens have er bare slet ikke det samme, som at få det til at ske i egen have, og ja måske endda selv få det til at ske. Drømmene flyver derudad og snart har du fældet det flotte kirsebærtræ, som ellers har vokset i mange år. Men tanken om at du snart kan bruge maskinen, der udfører rodfræsning er det klare mål og det er det hele værd. Inden du går i gang med rodfræsningsmaskinen sørger du lige for, at kontakte lokalavisen i Roskilde så der er nogen der kan overvære din første tur på maskinen. Også stubben er du så stolt af, at du efterfølgende hænger den op på væggen over spisebordet, præcist som du tidligere har gjort det med den elg du har fældet i København og den mus du har fanget i viktualierummet i din lille lejlighed i Roskilde. Da din partner kommer hjem og ser, at kirsebærtræet er væk begynder vedkommende først at blive ked af det, men efter at se det flotte trofæ over spisebordet er der straks glæde igen. Vil du vide mere? Se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *