Tandretning med usynlig bøjle – Få Insta-smil med Invisalign!

Invisalign

Er du en af de mange danskere, der går rundt og er ked af dine tænder? Så kan det være, at du skal overveje Invisalign.

Invisalign er en usynlig tandskinne, som retter dine tænder på samme måde som et fast apparatur (togskinner), ville gøre det. Med Invisalign, undgår du mange af generne, der kan følge med et fast apparatur.

Invisalign er en let, smertefri og næsten usynlig løsning på tandretning. Bøjlen er lavet af gennemsigtigt plast, så den næsten ikke kan ses på tænderne. Derudover kan den tages ud, når man spiser eller hvis man skal til et arrangement, hvor man ikke vil have den på.

Tæt samarbejde med klinikken

 

Hvis du overvejer at få Invisalign, kan du komme til en kort gratis konsultation, hvor dine tænder undersøges og det afgøres, om du vil have gavn af Invisalign-systemet.

Undersøgelsen tager cirka 15 minutter og udføres i klinikken. Efter undersøgelsen giver klinikken besked, om Invisalign er en mulighed for dig. Derefter kan du vurdere, om du vil påbegynde behandling eller ej. 

Få dit drømmesmil, med Invisalign – step by step:

Step 1.

Når du har besluttet dig for, at du ønsker en Invisalign-behandling, vil tandlægen guide dig igennem og høre hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Her vil dialogen og samarbejdet starte mellem dig og tandlægen.

Klinikken tilbyder en 100% gratis forundersøgelse.

Hvis du ønsker at fortsætte med Invisalign behandlingen, skal du komme tilbage til klinikken til end scanning af dine tænder og en mere grundig undersøgelse.

Step 2.

Til næste møde laves der en komplet 3D scanning af din mund, som sendes til Invisalign Technologies i USA med tandlægens præcise behandlingsplan.

Hos Invisalign Technologies i USA omdanner de dine tandtryk til de aftagelige gennemsigtige skinner du skal bære. Der kan være op helt op 48 skinner og ned til kun 12 i alt, afhængigt af din personlige behandlingsplan.

Step 3.

Din computeranimerede 3D-film, hvor du kan se hele processen af dit behandlingsforløb fra start til slut, er klar ca. 14 dage efter dine aftryk er blevet sendt til USA.

Når du har set denne video skal du tage endeligt stilling til om du ønsker behandlingen eller ej.

Hvis du takker ja, bestilles Invisalign-skinnerne.

Step 4.

Efter ca. 14 dage får du dit første sæt Invisalign-skinner.

Du går med hvert sæt skinner i ca. 15 dage.

Der ud over får du også de næste 2-3 skinner som du skal bruge før dit næste kontrolbesøg.

Step 5.

Du skal sove med skinnerne. Invisalign-skinnerne må kun fjernes når du spiser, drikker, børster tænder og bruger tandtråd.

Den fulde behandling tager ca. 6-15 måneder. Behandlingen varierer meget fra patient til patient. Der vil være kontrolbesøg hos din tandlæge ca. hver 6 uge.

Step 6 – sidste step.

Efter det sidste sæt skinner i serien, vil din behandling være færdig, og du har opnået det smil, som du altid har ønsket dig. For at sikre at dit smil forbliver perfekt får du retentions-skinner til natten, eller retentionstråde på bagsiden af dine tænder. For at sikre at dine tænder ikke flytter sig tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *