Udlejning af lyskæde til din næste fest

Hvis du står over for at skulle og holde en stor fest til sommer, kan det være at du har tænkt dig at holde festen i et stort festtelt. Her skal du måske også overveje at leje en lyskæde, så festen kan fortsætte hele natten lang. Herunder kommer lidt råd i forbindelse med leje af lydkæder samt gode råd til andre produkter, du med fordel kan overveje at leje til din næste store sommerfest.

lyskæder

Lyskæder i mange udformninger

Lyskæder findes i mange forskellige udformninger. De kommer i forskellige længder og med forskellige pærer. De fleste lyskæder er med glødepærer. Du kan vælge at leje en kæde med enten klare pærer eller med farvede pærer. De kulørte pærer skaber en helt speciel festlig stemning og er dermed fantastiske til at skabe stemning og glade dage. Når du skal leje en kæde, skal du først måle op hvor mange meter du har brug for. Herefter skal du bestemme dig for om det skal være kulørte eller klare pærer. Nogle steder kan du også leje forskellige andre lysprodukter. Det er f.eks. lysekroner, som fungerer som en slags udendørs lampe. Disse skaber måske ikke den samme festlige stemning som de kulørte lyskæder, men de kan give et godt lys, hvis dette er nødvendigt.

Andre produkter til din fest

Når du har lejet teltet og lyskæderne, er der andre ting, du kan leje til din sommerfest. Hvis du vil sætte gang i festen, skulle du overveje at leje en jukebox. Her kan du enten leje en traditionel og retro-agtig jukebox, hvis du vil sætte nostalgien i højsædet. Du kan også vælge at leje en moderniseret og digital jukebox med touch screen. Undersøg hvilke numre jukeboxen har, inden du lejer den, og sikre dig at musikken passer til din fest. Nogle steder er der meget forskelligt musik, og andre steder er der tematiserede jukeboxe med musik fra forskellige årtier.

Hvis du virkelig vil sætte gang i festen, kan du også overveje at leje et fadølsanlæg. Det ville de fleste mænd i selskabet sikkert sætte pris på. De fleste anlæg kommer enten med en eller to haner. Her skal du først bestemme dig før hvilken type øl, der skal være i anlægget, inden du bestemmer dig for hvilket anlæg du skal leje. Du kan med fordel leje to eller tre anlæg med forskelligt øl, så der er noget for enhver smag. Mange steder lejer tilmed ølkrus og kander ud, så du ikke behøver at skulle tænke på det.

Til børn og barnlige sjæle kan du overveje at leje en slushice maskine. Der findes et hav af forskellige smagsvarianter og ofte er det kun fantasien, der sætter grænsen. Til de voksne kan du stille separate sluschice maskiner op, og hælder forskellige spiritus i. Det vil med garanti sætte gang i festen. Vær dog opmærksom på hvilke maskiner, der indeholder spiritus eller ej, så børnene ikke ved et tilfælde får fra den forkerte maskine. Med en slushice maskine kan du lave sjove og kulørte drinks.

Se mere på: http://orsted-teltudlejning.dk/tilbehoer/lyskaeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *