Urban Classics – moderne streetwear med klassiske værdier

Hvis du er typen, der godt kan lide at gå med streetwear, så er der en rigtig god chance for, at du allerede kender til Urban Classics, for det er bestemt ikke noget brand, der er hverken nyt eller ukendt her i landet, hvis altså man har forstand på streetwear og ved, hvad det helt præcist er, der rør sig på markedet i øjeblikket. Med andre ord, så er der faktisk tale om et brand, der har vokset sig større og større det seneste stykke tid, og i dag har de ganske enkelt så godt et brand og så stort et udvalg, at det er muligt for alle og enhver at finde noget blandt deres udvalg. Det kræver naturligvis, at du godt kan lide streetwear, for det er lige netop dét, som Urban Classics er blevet kendt for, da der nemlig er tale om moderne streetwear, som er blevet designet med fokus på, at det både skal have et moderne twist, men dog uden at skulle gå på kompromis med de klassiske værdier, der altid har og altid vil være forbundet med streetwear – med andre ord, så er Urban Classics klassisk streetwear uden noget hokus-pokus og uden nogle forstyrrende elementer.

Urban Classics tilbyder alt i streetwear

Du finder desuden heller ikke et brand, der udbyder lige så meget streetwear som Urban Classics gør, for én af de ting, der har været med til at gøre Urban Classics til så stort et brand her i landet er, at de har et afsindigt stort udvalg, hvilket – som også nævnes ovenfor – betyder, at det er de absolut færreste, der ikke vil kunne finde frem til noget streetwear fra én eller flere af deres kollektioner, som de synes godt om og som de gerne vil investere deres penge i. Du skal derfor heller ikke være bange for, at du ikke kan finde frem til noget tøj fra Urban Classics, som du synes om, for deres udvalg er så bredt og består af så mange forskellige former for beklædning, hvilket inkluderer alt lige fra store baseballjakker og zip-hoodies til helt almindelige t-shirts og trøjer. Ydermere, så skal det også siges, at deres udvalg er bestående af alskens former for streetwear, som blandt andet kan kombineres med hinanden, hvorfor du faktisk har mulighed for at lave et helt outfit, der udelukkende er bestående af tøj og andre former for accessories og deslige fra Urban Classics, hvilket bør give dig en god idé om, hvor stort deres udvalg egentlig er.

Streetwear fra Urban Classics kan kombineres med andet tøj

Ovenstående skal ikke forstås således, at tøjet fra Urban Classics nærmest kun kan kombineres med andet tøj fra Urban Classics, for sådan forholder det sig faktisk slet ikke. Tværtimod, så har det altid været meget udbredt, at de har stor fokus på at skabe streetwear, som faktisk også kan kombineres med andre former for beklædning end kun streetwear. Det betyder, at du f.eks. sagtens vil kunne kombinere en baseballjakke eller en zip-hoodie fra Urban Classics med et par jeans og en t-shirt fra et mere minimalistisk brand som f.eks. Mads Nørgaard eller lignende. Der er rigtig mange muligheder i denne sammenhæng, så derfor handler det naturligvis også bare om at være kreativ og prøve dig frem med lidt forskellige outfits, for at finde ud af, hvad der ser godt ud og hvad er måske ikke er så heldig en kombination. Urban Classics er primært kendt blandt folk, der er glade for streetwear, men i øjeblikket træder de faktisk mere og mere ind på den mainstream scene, hvilket for nogle er godt, mens andre hellere ville have beholdt det for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *